De meerwaarde van RTT

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een baanbrekende therapie, ontworpen door Marisa Peer,  wereldberoemd spreker, auteur en therapeute.  Het combineert het beste uit NLP (neuro-linguistisch programmeren), hypnotherapie, psychotherapie en CBT (cognitieve gedragstherapie).

Met hypnose als middel heb je eenvoudig toegang tot het onbewuste brein waar alle sleutels liggen tot overtuigingen, patronen en gedrag. Dus ook die zorgen voor fysieke, emotionele of psychische pijn en je tegenhouden om voluit te leven.

RTT is een krachtige en effectieve techniek die de werkelijke reden naar boven haalt waarom je jouw probleem nog niet hebt kunnen verhelpen. Door snel, direct en blijvend de neurologische “snelwegen” van je brein te aan te passen en nieuwe ondersteunende en krachtige overtuigingen te installeren, begint je herstel meteen.

RTT kan worden ingezet bij o.a. de volgende onderwerpen: zelfvertrouwen, slaapproblemen, gewichtsafname, spreken in het openbaar, stoppen met roken en nog vele andere.

 

Wil je meer weten? Boek een gratis Discovery Call van 20 minuten.