Metamind


|
Interim Management & Advies

 


De kracht van expertise overdracht

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom uw beste account manager nu zoveel succesvoller is dan de andere? En wat u daarmee zou kunnen doen? De overdracht van best practices tussen collega's biedt verrassende mogelijkheden.

Directe collega's kunnen meer van elkaar leren dan u misschien denkt. Hier liggen verborgen kansen die vaak over het hoofd worden gezien. En toch is dit betrekkelijk eenvoudig te realiseren.

Eén enkele dag met uw mensen aan de slag is voldoende om een flinke stap vooruit te zetten. Uw mensen leren dan van elkaars meest succesvolle mindset en aanpak. Bovendien leveren wij u na die dag een afgewogen mix met bewezen best practices, die al uw mensen voortaan direct kunnen toepassen.

En het mooie is: u maakt gebruik van interne deskundigheid die bewezen succesvol is voor uw bedrijf. Dus niet de zoveelste verkoop hype. Gewoon direct aan de slag met wat bewezen werkt in uw situatie en dat versterken en uitbouwen.

Deze ééndaagse training verzorgen wij uitsluitend incompany. Het gaat immers om sucesvolle manieren, die in uw specifieke situatie werken. Wilt u weten hoe u profijt kunt hebben van deze aanpak? Neem dan contact met ons op.